NEN-EN-ISO-9001:2015

Al onze processen zijn vastgelegd en gewaarborgd in een kwaliteitsmanagementsysteem. Hierdoor zijn wij in staat om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van onze opdrachtgevers en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Door het systeem doeltreffend toe te passen, met inbegrip van processen voor verbetering van het systeem alsmede de borging van het voldoen aan de eisen van klanten en aan eisen uit de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

 

FSC keurmerk

Bossen zijn misschien wel ons kostbaarste bezit. Zowel voor mensen als dieren die er direct of indirect afhankelijk van zijn. Bossen zijn een bron van biodiversiteit en onmisbaar voor een stabiel klimaat.

Aertgeerts kiest voor FSC-producten zodat de boseigenaar de middelen krijgt om zijn bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt.

 

VCA**

Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Met dit certificaat kunnen onze medewerkers iedere dag weer veilig en gezond aan de slag. De VCA**certificering is bedoeld voor bedrijven met onderaannemerschap en gericht op de gehele VGM-structuur zoals beleid, verbetering en organisatie.

 

Ecostars ***

Ecostars is een programma dat ondernemers in Rotterdam op weg helpt naar schone en slimme logistiek. Het doel is om de luchtkwaliteit in Rotterdam en omgeving te verbeteren en het brandstofverbruik omlaag te brengen. Een programma waar wij graag aan meewerken.

 

MOBILITEITSBELEID

Aertgeerts stimuleert in haar leasebeleid het gebruik van milieuvriendelijkere auto’s. Hierdoor worden er alleen nog auto’s met een groen A,B,C-label opgenomen in het wagenpark. Een deel van het wagenpark wordt nu al gefaseerd vervangen door volledig elektrische voertuigen.
Aertgeerts heeft momenteel 23 elektrische bestelwagens in gebruik en een eigen laadplein voor de deur met 2 snelladers en 10 gewone laders. Hierdoor heeft Aertgeerts de maximale 3 sterren ontvangen van Ecostars, de toevoeging van het stekkertje wordt aan de waardering toegevoegd omdat Aertgeerts met meerdere emissievrije voertuigen rijdt.

projecten

Cushman & Wakefield

Groothandelsgebouw – Rotterdam Renoveren diverse units op 7e etage

KFC Binnenwegplein

Remoddeling volgens nieuw KFC concept

Havensteder

Jacques Dutilhweg – Rotterdam
Transformatie nieuw kantoorpand Havensteder

Havensteder

Tattistraat – Rotterdam
Vervangen van aluminium gevelkozijnen

Maaswonen

Bertrand Russellplaats en Anatole Franceplaats – Rotterdam.
Verduurzaming 320 appartementen

Maaswonen

Woonzorglocatie Liduina – Rotterdam Vernieuwen en vergroten van 99 bestaande badkamers en keukens

Havensteder

Verhogen galerij- en balkonvloeren en balustrades.

Windhorst

Revitalisering van de kantoorgevel en bedrijfshallen.

Volg ons op:

Aertgeerts Bouw en Vastgoedzorg

‘s-Gravenweg 399 - 405

3065 SB Rotterdam

www.aertgeerts.nl