projectmatig onderhoud

RESULTAATGERICHTE AANPAK

Aertgeerts heeft veel ervaring in het uitvoeren van groot onderhoud aan vastgoed in bewoonde staat. Wij inventariseren uw vastgoed en geven vanuit verschillende specialismen advies over hoe u uw vastgoed kunt verduurzamen en verbeteren. Projectmatig onderhoud behoord tot één van onze vaste taken.

Bij projecten is het niet alleen voor de opdrachtgever maar ook voor de bewoners van belang dat zij tijdig geïnformeerd worden over de voortgang van de werkzaamheden.

Een resultaatgerichte samenwerking met onze opdrachtgevers, een efficiënte en flexibele planning en heldere communicatie met de huurders, zijn de bouwstenen van elk project. Uiteraard wordt overlast voor leef- en werkomgeving door ons tot een minimum beperkt.

ENERGETISCHE VERBETERINGEN

Op het gebied van energieverbruik is er in bestaande bouw veel winst te behalen. U kunt hierbij denken aan het toepassen van energiezuinige installaties, het isoleren van daken of het plaatsen van nieuwe kozijnen met HR++(+) beglazing.

Ook spouwmuur en vloerisolatie kunnen substantieel bijdragen aan lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot. Tijdens de uitvoering van de energetische verbeteringen kunnen gelijktijdig onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden zoals buitenschilderwerk en het vervangen van kozijnen, goten en hemelwaterafvoeren.

 

MJOP

Planmatig onderhoud wordt vastgesteld op basis van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Onze deskundigen bepalen door middel van uitgebreide controles en inspecties welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.

Aertgeerts-vastgoedzorg-bouw-projectmatig-onderhoud-01

BEWONERSCOMMUNICATIE EN DEELNAME

Wij besteden veel aandacht aan het proces en de betrokkenheid van bewoners en gebruikers. Woningcorporaties kunnen bijvoorbeeld rekenen op heldere bewonerscommunicatie, waarbij we graag gezamenlijk de verantwoordelijkheid nemen voor 70%
deelname. En zijn we aan de slag? Dan monitoren onze bewonersconsulenten continu de bewonerstevredenheid zodat we snel kunnen bijsturen en leren van de ervaringen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

projecten

Havensteder

Tattistraat – Rotterdam
Vervangen van aluminium gevelkozijnen

Windhorst

Revitalisering van de kantoorgevel en bedrijfshallen.

Havensteder

Verhogen galerij- en balkonvloeren en balustrades.

KFC Binnenwegplein

Remoddeling volgens nieuw KFC concept

Havensteder

Jacques Dutilhweg – Rotterdam
Transformatie nieuw kantoorpand Havensteder

Maaswonen

Woonzorglocatie Liduina – Rotterdam Vernieuwen en vergroten van 99 bestaande badkamers en keukens

Cushman & Wakefield

Groothandelsgebouw – Rotterdam Renoveren diverse units op 7e etage

Maaswonen

Bertrand Russellplaats en Anatole Franceplaats – Rotterdam.
Verduurzaming 320 appartementen

Volg ons op:

Aertgeerts Bouw en Vastgoedzorg

‘s-Gravenweg 399 - 405

3065 SB Rotterdam

www.aertgeerts.nl