Ben jij een ervaren calculator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

Aertgeerts Vastgoedzorg is een betrouwbaar en daadkrachtig bouwbedrijf. Gestart als klein familiebedrijf in 1931 en inmiddels uitgeroeid tot een professionele en flexibele organisatie met circa 70 eigen medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in Service en Onderhoud en Renovatie en Transformatie van Vastgoed. Hierbij focussen wij op optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun huurders.

Als calculator bij Aertgeerts ben je verantwoordelijk voor het opstellen van calculaties voor diverse bouwprojecten. Je bent in staat om op basis van tekeningen en specificaties een accurate offerte op te stellen en adviseert de opdrachtgever over de benodigde materialen en werkzaamheden. Je onderhoudt contact met leveranciers en onderaannemers en zorgt ervoor dat de projecten binnen het gestelde budget worden uitgevoerd.

Wij zoeken iemand die:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring heeft als calculator in de bouw
  • Goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
  • In bezit is van een afgeronde opleiding op MBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting van Bouwkunde of Installatietechniek
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft en in staat is om te onderhandelen
  • Probleemoplossend denkt, analytisch is en zelfstandig kan werken

 

Aertgeerts biedt een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. We bieden goede arbeidsvoorwaarden; waaronder een goed salaris, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast contract.

Ben jij de calculator die wij zoeken? Reageer dan snel! We kijken uit naar je sollicitatie!

vastgoedzorg-brandspreventie-01

Wilt u meer weten over onze service & mutatie mogelijkheden?

Volg ons op:

Aertgeerts Bouw en Vastgoedzorg

‘s-Gravenweg 399 - 405

3065 SB Rotterdam

www.aertgeerts.nl