Ben jij een ervaren loodgieter met ervaring binnen de installatietechniek?

Aertgeerts Vastgoedzorg is een betrouwbaar en daadkrachtig bouwbedrijf. Gestart als klein familiebedrijf in 1931 en inmiddels uitgeroeid tot een professionele en flexibele organisatie met circa 70 eigen medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in Service en Onderhoud en Renovatie en Transformatie van Vastgoed. Hierbij focussen wij op optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun huurders.

Als loodgieter binnen de service en mutatie bij Aertgeerts ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van installatiewerkzaamheden in woningen en bedrijfspanden. Dit kan variëren tussen het uitvoeren van reparatieverzoeken in woningen aan leidingwerk en sanitair en het onderhoud hiervan Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om projecten efficiënt te plannen en uit te voeren.

Wij zoeken iemand die:

  • Ervaring heeft als zelfstandig loodgieter
  • Goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
  • In bezit is van een VCA en het liefst ook van een rijbewijs
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft
  • Probleemoplossend denkt en zelfstandig kan werken

 

Aertgeerts biedt een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. We bieden goede arbeidsvoorwaarden; waaronder een goed salaris, een bus van de zaak en uitzicht op een vast contract.

Ben jij de loodgieter die wij zoeken? Reageer dan snel! We kijken uit naar je sollicitatie!

Aertgeerts-SERVICE-MUTATIE-ONDERHOUD

Wilt u meer weten over onze service & mutatie mogelijkheden?

Volg ons op:

Aertgeerts Bouw en Vastgoedzorg

‘s-Gravenweg 399 - 405

3065 SB Rotterdam

www.aertgeerts.nl