Ben jij een hands-on planner met ervaring?

Aertgeerts Vastgoedzorg is een betrouwbaar en daadkrachtig bouwbedrijf. Gestart als klein familiebedrijf in 1931 en inmiddels uitgeroeid tot een professionele en flexibele organisatie met circa 70 eigen medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in Service en Onderhoud en Renovatie en Transformatie van Vastgoed. Hierbij focussen wij op optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun huurders.

Als planner binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het opstellen van planningen voor diverse bouwprojecten. Je bent in staat om op basis van opgehaalde informatie een efficiënte planning op te stellen en houdt rekening met de beschikbaarheid van mensen, materialen en middelen. Je onderhoudt contact met de uitvoerende medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde tijd worden opgeleverd.

Wij zoeken iemand die:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring heeft als planner
  • Goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
  • Sterke communicatieve vaardigheden heeft
  • Probleemoplossend, organisatorisch sterk en zelfstandig is

 

Aertgeerts biedt een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. We bieden goede arbeidsvoorwaarden; waaronder een goed salaris, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast contract.

Ben jij de planner die wij zoeken? Reageer dan snel! We kijken uit naar je sollicitatie!

Aertgeerts-vastgoedzorg-bouw-eigen-callcenter-contact

Wilt u meer weten over onze service & mutatie mogelijkheden?

Volg ons op:

Aertgeerts Bouw en Vastgoedzorg

‘s-Gravenweg 399 - 405

3065 SB Rotterdam

www.aertgeerts.nl