Ben jij onze nieuwe projectleider die verantwoordelijk is voor het managen van bouwprojecten van A tot Z?

Aertgeerts Vastgoedzorg is een betrouwbaar en daadkrachtig bouwbedrijf. Gestart als klein familiebedrijf in 1931 en inmiddels uitgeroeid tot een professionele en flexibele organisatie met circa 70 eigen medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in Service en Onderhoud en Renovatie en Transformatie van Vastgoed. Hierbij focussen wij op optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun huurders.

In deze rol van projectleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen, het bewaken van de voortgang en het budget, het kunnen motiveren en aansturen van het projectteam, het coördineren van onderaannemers en het begeleiden van de oplevering van de projecten. Hierbij houd je altijd de wensen van de klant voor ogen. Je bent in staat om samen te werken met verschillende disciplines binnen en buiten het bedrijf en bent met jouw proactieve houding een echte probleemoplosser.

Wij zoeken iemand die:

  • Relevante werkervaring heeft binnen de bouw (dit mag ook in een andere aansluitende rol zijn)
  • Goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
  • Het liefst in het bezit is van een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting van Bouwkunde of Installatietechniek
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft en in staat is om te onderhandelen
  • Probleemoplossend denkt, analytisch is en zelfstandig kan werken

Aertgeerts biedt een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. We bieden goede arbeidsvoorwaarden; waaronder een goed salaris, een auto van de zaak, pensioenopbouw en uitzicht op een vast contract.

Ben jij de projectleider die wij zoeken? Reageer dan snel! We kijken uit naar je sollicitatie!

Aertgeerts-project-Windhorst

Wilt u meer weten over onze service & mutatie mogelijkheden?

Volg ons op:

Aertgeerts Bouw en Vastgoedzorg

‘s-Gravenweg 399 - 405

3065 SB Rotterdam

www.aertgeerts.nl